Comunicat

Social

În județul Timiș, în cursul zilei de 30 martie, au fost verificate, de Poliție și Poliția Locală, 2312 persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.
Au fost verificate 1417 locații de izolare/carantinare. Au fost identificate 2 persoane care nu respectau măsurile de izolare.
În ultimele 24 de ore, polițiștii timișeni au aplicat 371 de sancțiuni contravenționale in valoare de 731.850 de lei pentru nerespectarea
măsurilor de restrictionare a circulației.

În cursul zilei de 30 martie, au fost verificate de jandarmii din
Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș 120 persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină în 80 locații de izolare/carantinare.
Nu au fost identificate persoane care nu respectau măsurile de izolare la domiciliu.
În ultimele 24 de ore, jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3.950 de lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației conform Ordonanței Militare nr.3/2020.
În ultimele 24 de ore, jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara au aplicat un număr de 35 sancțiuni contravenționale,  14700 lei nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației conform Ordonanței Militare nr.3/2020.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.