La Teatrul Thespis au început poveștile pentru liceeni

Social

Luni, 14 septembrie a început proiectul Povești pe Sîrmă, un proiect exclusiv on-line dedicat tinerilor din județul Timiș, între 14 și 18 ani, oferit de Teatrul Thespis și finanțat de Consiliul Județean Timiș. Înscrierile continuă până la ocuparea locurilor, mai sunt 10 locuri disponibile.

Povești pe sîrmă este o serie de ateliere, on-line, de scriere creativă și improvizație teatrală.

În urma acestor ateliere, participanții vor crea o poveste (sau un scenariu) pe care o vor intrepreta în cadrul unui spectacol transmis live pe internet, pe platforme de social media. Poveștile scrise în cadrul atelierului vor fi adunate într-o carte, care va fi publicată online, sub formă de e-book, la Editura Brumar.  Spectacolul on-line, precum și părți din ateliere sau alte filmări vor fi editate și montate într-un film.

Pentru ateliere sunt necesare un computer (desktop, laptop, tabletă sau smartphone), caști cu microfon și webcam.  În cazul în care există doritori care nu dispun de una sau mai multe din aceste componente, acestea vor fi asigurate pe toată durata proiectului de către Asociația One Source.

Atelierul este organizat de Teatrul Thespis, prin Asociația Culturală Diogene, în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș, Szalt Media, Asociația OneSource și Editura Brumar, prin Asociația Memoria Culturii.

Înscrieri pe pagina de facebook „Povești pe sîrmă”. Informații la e-mail salahhe@gmail.com sau la telefon 0786 615 208

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.