Scrisoare pentru Moş Crăciun

Divertisment

Pe adresa Târgului de Crăciun organizat de Primăria Municipiului Timişoara, în Piaţa Victoriei, a sosit următoarea scrisoare:

”Dragii  Moşului,
Am lăsat la Târgul de Crăciun, lânga brad, o cutie magică în care aștept scrisorile voastre, dragi copii.
În seara de 19 decembrie, la ora 19.00, atunci când voi ajunge la Târgul de Crăciun din Timişoara, în sania mea trasă de reni, voi dărui cadourile pregătite de spiriduşi, copiilor care au fost cuminți tot anul. Invitația de a trimite scrisori se adresează doar copiilor care  au vârsta cuprinsă  între 3 şi  10 ani . Cei mici, care nu ştiu să scrie pot fi ajutaţi de părinţi şi bunici.  Scrisorile  le  primesc până în  data  de  17 decembrie şi trebuie să conţină numele, vârsta şi numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea!
Vreau sa le mulţumesc celor care m-au ajutat ca aceste daruri să ajungă la voi: Primăria Municipiului Timişoara, Ness Digital Engineering, Raiffeisen Bank, UPC Romania, Coca-Cola România .
Cu dragoste,
Moş Crăciun”

În data de 19 decembrie, de la ora 17,  va deschide programul artistic compania Phantasia în colaborare cu Teatrul pe Roți Arad cu spectacolul “Atenție! Moș Crăciun există” , spectacol care va prefața venirea lui Moș Crăciun. Moşul primeşte scrisori de la copii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, până în data de 17 decembrie, în cutia pe care a lăsat-o la Târgul de Crăciun, lângă brad. Mulţumim partenerilor noştri: Ness Digital Engineering, Raiffeisen Bank, UPC Romania, Coca-Cola România .

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.