Spectacol lectură și discuții despre cartier în Parcul Regina Maria în 15 august – CiviCultura

Divertisment

Joi, 15 august, de la ora 19.00, locuitorii din zona Traian sunt invitați în Parcul Regina Maria să vizioneze spectacolul-lectură „Camino Real” de Tennessee Williams, interpretat de actorii Teatrului Thespis al CCS Timișoara în cadrul proiectului CiviCultura. Evenimentul va continua cu o discuție liberă despre problemele din cartier, de la ora 19.40.

În 23 și 25 iulie, locuitorii din zona Traian au fost invitați să discute cu voluntarii CiviCultura despre problemele din cartierul lor. Au fost primite 45 de răspunsuri, pe marginea c[rora vom discuta ce soluții ar putea implementa comunitatea locală.

Activitatea principală a proiectului Civicultura, spectacolul nucleu al proiectului, se va realiza concomitent în cele 4 scene urbane: Parcul Dacia, Parcul Poporului, Complexul Studențesc și Piața Mocioni (Sinaia), conectate prin sisteme video live. Spectacolul va avea loc în 19 octombrie și va însuma realizarea unor momente interdisciplinare artistice, împreună cu publicul si artiști de notorietate. Proiectul este realizat cu sprijinul Timotion și Timișoara Capitală Culturală Europeană.

CiviCultura [iulie-octombrie 2019] este organizat de Asociația Culturală Diogene și Teatrul Studențesc Thespis și constă în acțiuni socio-culturale care promovează implicarea civică a locuitorilor Timișoarei, ajutându-i să-și găsească curajul de a se transforma din beneficiari ai proiectelor locale în voluntari și chiar inițiatori. Programul complet al proiectului CiviCultura se găsește pe site-ul www.civicultura.ro.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.