Comunicat – campanie

Social

Mai multe primării au răspuns pozitiv, în numai 24 de ore, solicitării Instituției Prefectului, de a se implica in Campania e-learning TM, privind dotarea elevilor din județul Timiș cu laptopuri, tablete sau smartphone-uri, necesare pentru accesarea platformelor electronice de învățare (e-learning).
Este Campania e-learning TM demarată de Instituția Prefectului Județul Timiș, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Timiș și cu sprjinul Serviciului de Telecomunicații Speciale prin Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Timiș, pentru a asigura fiecărui elev din județul Timiș șanse egale la educație, în situația actuală a pandemiei de coronavirus.

“Mă bucur că există edili care au identificat soluții și au înteles cât de important este ca toți copiii din comunitățile lor să aibă acces la cursurile online”, a afirmat prefectul Liliana Oneț.
Totodată, și-au arătat disponibilitatea de a se alătura demersului nostru mai mulți agenți economici, instituții publice și ONG-uri, dar și persoane fizice.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.