O nouă aplicație pentru promovarea turismului în judeţului Timiș

Social

Turismul este unul dintre domeniile cel mai grav afectate de criza provocată de pandemie. Din acest motiv, toată lumea aşteptă să vadă cum va fi relansat, odată cu dispariţia treptată a restricţiilor de deplasare.

Județul Timiș se pregătește să relanseze turismul local după terminarea pandemiei. Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului va implementa o serie de măsuri pentru promovarea judeţului pentru a atrage atât turiștii străini cât și pe cei din România.

Imediat după ce ţările europene vor începe ridicarea resticţiilor de călătorie, fiecare trebuie să-și facă județul cât mai atrăgător pentru vizitatori pentru a recupera pierderile suferite în această perioadă.

Măsurile de securitate a turiștilor vor fi promovate prin intermediul aplicației gratuite Discover Timiș, pentru ca aceștia să se simtă în siguranță atunci când aleg o anumită destinație.

Și operatorii de turism cred că de anul acesta, turismul pe care îl știam până acum nu va mai exista. Nu va mai fi un turism de masă.

Destinațiile oferite operatorilor de turism spre promovare trebuie să respecte normele de distanțare socială, de igienă și multe alte regului impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

În Timiș s-a început promovarea unor trasee de drumeție și cicloturism s-au identificat structuri de cazare de tip familial în județ și regiune și se va face o reinventariere a campingurilor pentru rulote și a locurilor de campare.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.