Va asteptam cu drag la Prime Restaurant

Divertisment

Vino acum la Prime Restaurant în Dumbrăvița pentru a te bucura de o masă tradițională italiană și de mâncăruri autentice alături de prieteni, colegi sau parteneri de afaceri. La noi găsești mereu o atmosfera primitoare și preparate fresh din bucătăria italiană-mediteraneeană.

Vrei să te bucuri de o cină liniștită în familie alături de cei dragi ție? Alege Prime Restaurant – locul în care poți să savurezi bucătăria italiană – mediteraneană alături de colegii tăi de lucru, familie – toate într-un cadru foarte elegant și plin de inspirație.

La Prime Restaurant poți alege dintr-o gama variată de mâncăruri tradiționale italiene care sunt preparate doar cu ingrediente naturale și atent selecționate pentru că tu să poți savura gustul autentic italian – mediteranean.

Restaurantul Prime din Dumbrăvița este situat în interiorul Hotelului Stein Collection și este locul ideal pentru a lua masa cu partenerii de afaceri sau familia ta. Ne poți găsi pe strada Etolia nr 12 în Dumbrăvița județul Timiș.

Bucătăria italiană este una dintre cele mai populare și apreciate bucătării din lume, cunoscută pentru varietatea și bogăția de arome și ingrediente proaspete.

Italia este o țară care se mândrește cu o istorie bogată și o tradiție culinară remarcabilă. Fiecare regiune italiană are propriile sale specialități și ingrediente, iar acest lucru se datorează istoriei sale complexe și diverselor influențe culturale de-a lungul timpului.

Bucătăria italiană este renumită pentru utilizarea unor ingrediente de calitate superioară, precum uleiul de măsline extra-virgin, brânza Parmigiano-Reggiano, prosciutto, vinul Chianti, măslinele și multe altele. Aceste ingrediente sunt folosite cu atenție și cu multă pricepere pentru a crea feluri de mâncare cu arome autentice și intense.

Unele dintre cele mai cunoscute feluri de mâncare italiene includ pizza, lasagna, spaghetti alla carbonara, risotto, focaccia, tiramisu și multe altele. Pizza italiană este considerată a fi una dintre cele mai bune din lume, fiind preparată cu aluat proaspăt și ingrediente precum mozzarella, roșii și ulei de măsline.

Pasta este, de asemenea, o parte importantă a bucătăriei italiene și este pregătită într-o varietate de moduri, de la simple paște cu sos de roșii la paște cu fructe de mare sau cu legume.

În Italia, prânzul și cină sunt cele mai importante mese ale zilei. O masă tipică italiană constă din mai multe feluri de mâncare, inclusiv un antipasto, un primi piatti (primul fel), un secundi piatti (fel principal), salată și deșert. Un alt element important al bucătăriei italiene este cafeaua, care este servită mică și tare, după masă.

În concluzie, bucătăria italiană este o bucatărie bogată și variată, cu o istorie culinară impresionantă și cu o varietate de arome și ingrediente proaspete. Această este apreciată în întreaga lume pentru preparatele sale autentice și savuroase. Dacă veri să te bucuri de un adevărat festin italian, incearca unele dintre cele mai populare feluri de mâncare, pregătite cu dragoste și pricepere de bucătarii italieni talentați.

Bucătării noștrii pun mult suflet atunci când gătesc mâncăruri italiene – mediteraniene și aleg cu atenție cele mai potrivite ingrediente pentru că tu să poți avea parte de savoare și gust 100% italian.

Poți acum comanda online sau la 0356880061/0756463499 de la 12:00 până la 21:00 în fiecare zi.

Livrăm în zona Dumbrăvița (gratuit) și zona de nord a Timișoarei (taxa transport 10 lei)

La Prime Restaurant Dumbrăvița vei avea parte de lumina naturală, o muzică ambientală de excepție și de un vibe incredibil. Astfel tu poți avea parte de câteva momente de relaxare și te poți bucură de clipe excelente cu cei dragi ție.

Pe lângă asta, am deschis și grădina din cadrul restaurantului Prime pentru că tu să poți savura preparatele noastră într-un mod plăcut și într-o atmosfera foarte primitoare.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok , Twitter .