Mai sunt 10 zile în care puteți depune proiecte în cadrul programului de bugetare participativă ”Timișoara decide!”

Social

Anul acesta, din bugetul total de 4,2 milioane lei alocat acestui program, suma de 1,2 milioane de lei va fi direcționată către proiectele dedicate cartierelor (proiect-pilot). Este vorba despre patru zone: Fratelia, Ronaț, Polonă și Kuncz. Se va aloca suma de 300.000 de lei pentru fiecare dintre aceste zone.

Pentru a identifica prioritățile și a formula propuneri relevante pentru comunitate, managerii de cartiere (reprezentanții Primăriei în cartiere) și partenerii implicați în proiect s-au întâlnit cu cetățenii din diferite zone ale orașului.

Astfel de întâlniri cu cetățenii, în cartiere, vor continua și săptămâna viitoare, după următorul program:

. luni, 8 mai, ora 17.00, Liceul Tehnologic Transporturi Auto, zonele Freidorf-Polonă;

. luni, 8 mai, ora 17.00, Școala Gimnazială nr. 18, zona Circumvalațiunii;

. marți, 9 mai, ora 17.00, Școala Gimnazială nr. 15, zona Steaua-Fratelia;

. marți, 9 mai, ora 17.00, Școala Gimnazială Sfânta Maria nr. 7, zona Lipovei;

. miercuri, 10 mai, Școala Gimnazială Dimitrie Leonida, str. Tacit, zona Ronaț.

În cadrul acestor ședințe, se discută propuneri de proiecte și se aduc eventuale clarificări sau îmbunătățiri proiectelor deja conturate, astfel încât să crească șansele acestora de a ajunge în etapa de vot.

Dacă doriți să aflați mai multe informații, puteți suna la nr. de telefon 0744 476 782, pentru zonele Steaua-Fratelia și Freidorf-Polonă, respectiv, 0744 475 920, pentru Circumvalațiunii, Lipovei și Ronaț.

Sesiunea de depunere a proiectelor se încheie în 15 mai 2023.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok , Twitter .