Apel pentru voluntari

Divertisment Social

IMPULS: Timișoara în (Re)Construcție

Orașul nostru se transformă, se reconstruiește. La fel ca el, și oamenii, și mentalitățile se schimbă.
Timișoara 2021 are nevoie de tine! Hai să dai o mână de ajutor!

Între 10 și 14 iulie, seara, e nevoie de sprijin pentru evenimentele ce vor avea loc în Piața Libertății, Piața Sf. Gheorghe și Piața Victoriei. Căutăm voluntari care doresc să ajute la organizare, ei vor reconstrui scenele și vor fi adevărați constructori ai acestor momente artistice.

Doritorii pot completa un formular online pe site-ul nostru
https://forms.gle/hX1KHDkXKCVHJfVk7

În 5 iulie 2019, de la ora 16.00, suntem la Centrul Multifuncțional Bastion să ne organizăm împreună pentru IMPULS: Timișoara în (Re)Construcție. Haideți și voi!

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii în parteneriat cu Sezonul Româno-Francez (partener principal) și Institutul Francez din Timișoara organziează în perioada 10-14 iulie evenimentul IMPULS: Timișoara în (Re)Construcție, o serie de spectacole de teatru și de dans care vor sparge barierele clasicului, dar și întâlniri față în față cu artiștii.

Piața Victoriei, Piața Libertății, Piața Sfântu Gheorghe vor fi timp de 4 zile, scena unor momente inedite. Dansuri și jonglerii surprinzătoare, teatru experimental îi vor provoca pe timișoreni să urmărească spectacole ieșite din comun.

Asociația Timișoara 2021 Capitală Culturală Europeană