BEGA BULEVARD, sărbătoarea canalului Bega la cea de-a XIII-a ediție

Divertisment

Primăria  Municipiului Timişoara va organiza, în perioada 11 – 13 septembrie 2020, a XIII-a ediție a festivalului „Bega Bulevard”, între Podul Mihai Viteazul (Mitropolit Andrei Şaguna) şi Podul Maria (Traian).

Încă de la prima ediţie, Festivalul Bega Bulevard a dorit să atragă atenţia timişorenilor asupra importanţei canalului Bega pentru oraş şi asupra posibilităţilor de recreere, agrement, sport sau divertisment pe care acesta le oferă. Festivalul a fost gândit astfel încât să pună în evidenţă Bega din toate punctele de vedere: estetic, urbanistic, ecologic şi va concentra, pe parcursul celor trei zile, activităţi culturale şi de divertisment.“Bega Bulevard’’ va fi, cu siguranță, momentul oportun pentru a ne familizariza cu un cadru natural minunat oferit de parcul Alpinet. Concertele vor constitui, de asemenea, alte puncte de atracție pentru timișoreni, care se vor putea delecta cu recitaluri susținute de: Mihail, The Diffrent Class, AD Libitum Voice, Happy Flow, IST, ALLOVER, Zoli Vee, The Skywalkers, Peregrinii,Tango Simpfonic .Nu vor lipsi nici demonstrațiile cu foc  realizate de Amaris Agni și Deep6Project. Detaliile cu privire la succesiunea momentelor artistice și de animație vor fi furnizate în cursul săptămânii următoare.

De asemenea, tot in luna septembrie, Primăria Timișoara va derula și alte evenimente extrem de atractive, cu respectarea cerințelor legale: Seara Chitarelor (19 septembrie), Festivalul Minorităților Etnice din Timișoara( 20 septembrie).

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.