Comunicat

Social

La Instituția Prefectului, a avut loc o ședința a Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență sub conducerea prefectului județului Timiș, doamna Liliana Oneț, fiind puse în discuție o serie de măsuri urgente în contextul actual, al infecțiilor cu COVID-19. Una din problemele abordate s-a refierit la monitorizarea persoanelor aflate în izolare/carantină, respectiv acțiunile întreprinse în scopul respectării prevederilor legale care impun izolarea/carantinarea.

Astfel, in județul Timiș, în cursul zilei de 22 martie, au fost verificate, de Poliție și Poliția Locală, 1022 persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină. Au fost verificate 448 locații de carantinare/izolare.Cercetările privind aceste persoane continuă.
În acest context, de la debutul epidemiei au fost înregistrate 3 dosare penale pentru zădărnicia combaterii bolilor. În dosarele penale sunt cercetate 4 persoane. Au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.