Evenimente culturale organziate cu anumite restricții

Social

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii dorește să reamintească tuturor operatorilor culturali că, în urma situației deosebite cauzată de virusul COVID-19, evenimentele culturale cu un număr de peste 200 de participanți, trebuie să dețină avizul Direcției de Sănătate Publică, iar cele cu peste 1000 de participanți, vor fi anulate.

În urmă cu câteva zile, Asociația Timișoara 2021 și Asociația Prin Banat au luat decizia de a amâna pentru o data ulterioară, proiecția filmului Granița, realizat în cadrul proiectului Cămine în Mișcare și programat pentru 12 și 17 martie 2020.
De asemenea, sunt luate în calcul amânarea sau chiar anularea altor evenimente sau vizite internaționale desfășurate în cadrul unor proiecte culturale, în funcție de evoluția infecției cu virusul COVID-19.

Asociația Timișoara 2021 face un apel către toți operatorii culturali de a amâna, pe cât posibil, evenimentele culturale cu public și de a urmări și respecta toate indicațiile Ministerului Sănătății și Direcțiilor de Sănătate Publică.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.