Comunicat intalnire

Social

Prefectul județului Timiș, doamna Liliana Oneț, a invitat, astăzi, managerii spitalelor publice și private din județul Timiș, și conducerea Direcției de Sănătate Publică, la o întâlnire care a avut ca scop stabilirea unui Plan strategic unitar de acțiune la nivelul spitalelor, în cazul creșterii numărului de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus în județul nostru.

S-a decis formarea unei echipe de lucru din care fac parte reprezentati ai spitalelor și ai Direcției de Sănătate Publică care să pună la punct acest Plan strategic unitar pe scenariile de evoluție a coroavirusului.

În cadrul întâlnirii s-au mai discutat și alte aspecte legate de aprovizionarea spitalelor cu materiale sanitare, materiale de protecție, inclusiv dezinfectanți, respectiv de modul de organizare a fiecărui spital în funcție de evoluția numărului de cazuri de îmbolnăviri.
Acestă întâlnire a fost organizată în scopul pregătirii sistemului sanitar din județul nostru, în cazul nedorit al evoluției numărului de îmbolnăviri, cu precizarea că la ora această nu se înregistrează noi cazuri în Timiș.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.