Reţeaua de sănătate REGINA MARIA anunţă finalizarea achiziţiei Spitalului Premiere din Timişoara, cel mai mare spital privat din vestul ţării

Social

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA îşi consolidează prezenţa pe piaţa serviciilor medicale private din Timişoara odată cu avizarea tranzacţiei REGINA MARIA-Spitalul Premiere de către Consiliului Concurenţei şi ţinteşte poziţia de lider regional simultan cu păstrarea unui înalt nivel de calitate a actului medical.

În prima parte a anului 2019, REGINA MARIA a intrat pe piaţa de imagistica din judeţul Timiş, prin preluarea centrelor de Radioimagistică dr. Bîrsăşteanu şi Telescan, care numără patru unităţi specializate.

„După patru ani de la deschiderea primei unităţi medicale REGINA MARIA în Timişoara, suntem încântaţi să ne extindem serviciile medicale de înaltă calitate, alături de echipa Spitalului Premiere. Oferim acum abonaţilor şi pacienţilor noştri din vestul ţării servicii medicale complexe. Mai mult, ne luăm angajamentul ferm să dezvoltăm în continuare serviciile pe care le oferim şi în această parte a ţării”, a punctat Fady Chreih, CEO-ul Reţelei de sănătate REGINA MARIA.

Spitalul Premiere s-a remarcat prin ritmul de dezvoltare rapid cu care şi-a extins activitatea, cu servicii medicale complexe, aliniate la standardele europene. Echipa medicală este formată din medici angajaţi sau colaboratori recunoscuţi la nivel naţional şi internaţional, specializaţi în obstetrică-ginecologie, ortopedie, chirurgie generală, neurochirurgie, chirurgie ginecologică si medicină materno-fetală, alături de alte specialităţi medicale.

„Încă de la început ne-am dorit să oferim pacienţilor din Timişoara un loc în care ei să simtă că primesc grija şi atenţia pe care le merită şi, în acelaşi timp, servicii medicale de înaltă calitate. Faptul că această dorinţă s-a dovedit a fi una dintre valorile comune cu Reţeaua de sănătate REGINA MARIA, mă face să cred că acest parteneriat va fi unul de succes, care va aduce beneficii majore pacienţilor din vestul ţării.”, a declarat Prof. Univ. Dr. Radu Prejbeanu, medic primar ortopedie-traumatologie şi Director Medical al Spitalului Premiere.

Spitalul Premiere dispune de ambulatoriu integrat, laborator propriu de analize medicale şi un centru performant de imagistică, dotat cu RMN şi CT. Spitalul are o suprafaţă de 5300 mp, o capacitate de 134 de paturi şi dispune de 6 săli de operaţie şi bloc de naşteri. Aici au loc peste 2500 de intervenţii chirurgicale şi 1400 de naşteri în fiecare an. Compania are în prezent aproximativ 300 angajaţi si colaboratori, iar la finalul anului 2018 a înregistrat o cifră de afaceri de 7 milioane de euro.

Astfel, REGINA MARIA deserveşte, în acest moment, un portofoliu de peste 40.000 abonaţi în Timişoara, ce pot accesa 13 locaţii proprii: 1 spital, 5 centre de imagistică, 4 policlinici, 1 clinică de medicina muncii, 2 laboratoare de analize medicale. O echipă de 550 de angajaţi şi colaboratori asigură susţinerea acestei expansiuni rapide în zona de vest a ţării şi furnizarea unor servicii de cea mai bună calitate locuitorilor Timişoarei şi oraşelor învecinate.

În prezent, Reţeaua de sănătate REGINA MARIA a depăşit pragul de 30 de achiziţii cu preluare în proporţie de 100% a business-ului. Viziunea operatorului de servicii medicale este excelenţa în medicină şi servicii complexe furnizate pacienţilor din toată ţara.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.