Asociația „Copilul din Mine” desfășoară proiecte prin care îi ajută pe cei aflaţi în nevoie la Timișoara

Social

La capitolul oameni buni care fac ceva pentru cei cu situaţie materială precară, în special dacă vorbim de copii care provin din familii cu greutăţi. Mihaela Leş, purtător de cuvânt la Poliţia de Frontieră Timiş, a înfiinţat Asociația „Copilul din Mine” şi care are mai multe proiecte prin care să îi ajute, în timpul liber, pe cei aflaţi în nevoie. Printre proiecte se numără: O masă caldă, Încalţă un copil, Mâncare pentru văduve şi familii care trec prin situaţii dificile.

Mihaela aduna bănuţi, alimente sau chiar tichete de masă pentru a le oferi unor copii, prin proiectul O masă caldă, mâncare.

Prin campania Încalţă un copil, 60 de micuţi de la Şcoala Gimnazială nr. 3 din Arad au primit, în acestă perioadă, încălţări noi şi alţi 27 de la un orfelinat din Timiş s-au bucurat de  încălţăminte nouă, dar şi de ghizdane şi rechizite pentru noul an şcolar.

Ea adună şi haine în stare bună pentru copiii din Centrul Vis de Copil din Arad. Până acum s-au donat ghiozdane, rechizite, gecuţe şi încălţări.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.